Handels- og leverings-betingelser

Hjemsted

Bil Navigation har til huse hos:

Jans Auto
Lupinvej 17
9500 Hobro
CVR: 33057644

Fortrydelsesret

Jvf. Forbrugeraftaleloven kapitel 4, der omhandler køb af varer over Internettet, har du ret til at fortryde et køb i op til 14 dage efter du har modtaget varen, hvis varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og antal som den er modtaget og hvis dens værdi ikke er væsentligt forringet. Du har yderligere 14 dage til at returnere varen, når du har meddelt du ikke ønsker varen. Manglende eller beskadiget original emballage kan betyde at varen ikke anses for tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde. Ligeledes må varen ikke have været taget i anvendelse. Der må IKKE skrives adresser m.m. direkte på emballagen.

Du har 2 års reklamationsret.


Priser

Alle priser er inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer uden varsel, udsolgte varer, valutaændringer og force majeure


Levering og forsendelse

Vi leverer via GLS eller DAO efter dit valg som pakkeforsendelse med trackingnummer. Dette gælder uanset om varen leveres til dig som køber, eller et af vore monteringsværksteder.

Hvis du modtager en pakke med fysiske fejl, SKAL der gøres indsigelse ved buddets tilstedeværelse. Ved at åbne pakken i fællesskab konstateres eventuelle mangler eller skader. Husk her at gøre skriftlig indsigelse for eventuelt senere brug. Alternativt kan du nægte at modtage den og straks tage kontakt til os.
Bemærk venligst at gøres der ikke indsigelse overfor buddet ved modtagelse, mister du muligheden for senere at klage over fysiske skader forsaget under transporten.


Leveringstid

Navigationsanlæg er importvare og derfor at betragte som en bestillingsvare. Er din vare ikke på lager, da vil den først blive hjemtaget når vi har modtaget din betaling. Den typiske importtid er ca. 8 til 14 dage og herefter vil GLS og DAO bruge 2 til 3 dage for at levere til dig eller dit monteringsværksted. Er leveringstiden længere vil du få særskilt besked via mail. Ved restordre eller udgåede varer informeres via mail.